Yannick Technics

Over ons

Wie zijn wij?

Het team van Yanninck Technics heeft meerdere jaren ervaring, en staat altijd voor u klaar.

Yanninck Technics is een betrouwbare partner die kwalitatief technisch installatiewerkzaamheden uitvoert in Aarschot en omgeving.

We zijn verwarmingsinstallateur, HVAC installateur en loodgieter. We voeren onze werkzaamheden uit in combinatie met innovatie en duurzame maatwerk oplossingen.

Wie zijn wij?
Yannick Fallah is oprichter en zelfwerkend zaakvoerder van Yanninck Technics. Iedere opdracht wordt door ons zorgvuldig voorbereid. Wat moeten we maken en hoe gaan we het maken?

Dit zijn standaard vragen waar we eerst een antwoord op willen hebben voor we starten met het uitvoeren van de werkzaamheden. We leveren naast standaardwerk ook maatwerk.

U heeft, als u Yanninck Technics inschakelt voor de werkzaamheden die u gedaan wilt hebben, te maken met vakmensen die u van dienst zijn en die hun uiterste best doen om die werkzaamheden perfect uit te voeren.

Wat bieden wij u
Wij bieden u vanuit Aarschot een breed pakket loodgieters- en installatiediensten van een hoge kwaliteit. De aanleg van gas, water, CV-installaties, (hemel)waterafvoer, sanitair, complete badkamers, koper- en zinkwerk en rioleringen gebeurt vakkundig, met veel oog voor detail en we gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

We zorgen ervoor dat we de overlast voor u en de buurt zo klein mogelijk houden en we zorgen voor een snelle en vakkundige afwerking. Wij houden bovendien van duidelijke communicatie.

Ons Team
Ons team is gespecialiseerd in alle aspecten van verwarmingsinstallaties, airco installaties, warmtepompen en loodgieterswerkzaamheden. Ons personeel heeft inmiddels jarenlange ervaring en voelt de verantwoordelijkheid om hun talent in te zetten voor elke klant.

Zij kunnen voor u zowel kleine als grote klussen uitvoeren en ze zorgen ervoor dat u altijd verzekerd bent van een vakkundig eindresultaat.

We doen wat we beloven
Als technisch installatiebedrijf staan we dagelijks klaar voor zowel de particuliere als voor de zakelijke klant. Wij zijn professioneel, betrouwbaar en vakkundig en bij ons is een woord een woord. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel en we gaan voor een eerlijke en betrouwbare aanpak.

U vindt op onze website een verscheidenheid aan diensten die wij kunnen leveren. Wilt u een speciale klus laten uitvoeren dan kunt u ons hiervoor zowel via de website al telefonisch benaderen.

We kunnen altijd een offerte op maat voor u maken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u liever direct de mogelijkheden weten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Tijdens het persoonlijke gesprek kijken wij samen naar de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren en komen zo tot een prijsopgave.

Tijd voor een nieuwe installatie?

Bel of email ons vandaag nog om een vrijblijvende offerte op maat te ontvangen.

U wenst meer informatie?

Verstuur het formulier en wij nemen spoedig contact met u op.

_

Naam(Vereist)