Yannick Technics

Dakwerken

Dakwerken

Dakwerken

Yanninck Technics uit Aarschot, uw specialist voor al uw dakwerken zoals:

 • Platte daken (Resitrix)
 • Isolatie plat dak
 • Dakgoten plaatsen
 • Dakkoepels plaatsen (lichtkoepels)
 • Dak reiniging en ontmossing
 • Dakgoten reinigen
 • Gevel reinigen

Yanninck Technics kan alle soorten dakbedekkingswerkzaamheden uitvoeren die te maken hebben met platte daken.

Platte daken

Platte daken zorgen voor een strakke uitstraling en veel aanbouwen worden voorzien van een plat dak. Het team van Yanninck Technics heeft veel ervaring bij het plaatsen & herstellen van platte daken. Een plat dak heeft meerdere voordelen zoals:

 • Het plaatsen van een plat dak is een stuk goedkoper omdat er minder bouwmateriaal nodig is
 • Door het plaatsen van een dakraam of dakkoepel krijgt u meer lichtinval
 • Op het platte dak kan een dakterras of daktuin worden aangebracht

Omdat een plat dak gevoeliger is voor lekkage is het belangrijk dat de plaatsing van een plat dak wordt gedaan door experts. Een plat dak moet aan bepaalde eisen voldoen en er mag nooit water op een plat dak blijven liggen. Onze vakmensen weten precies aan welke eisen een plat dak moet voldoen en hebben de expertise in huis om elk plat dak te kunnen plaatsen.

Dakkoepel plaatsen
Voor het plaatsen van een dakkoepel in uw plat dak bent u bij Yanninck Technics ook aan het juiste adres. Door het plaatsen van een dakkoepel krijgt u meer lichtinval in huis en dat geeft meteen ook een enorme meerwaarde aan uw woning.

Dakreiniging

Dak reiniging en ontmossing
Yanninck Technics is gespecialiseerd in het reinigen en ontmossen van alle soorten daken en dakmaterialen. Hierbij zorgen we er niet alleen voor dat uw dak wordt ontdaan van vuiligheid en mos, maar we kunnen gelijk de goten reinigen zodat deze niet verstopt raken door bladen, vuiligheid en mos.

Dak reinigen, waarom is dit belangrijk?
Wanneer vuil, algen en mos te lang op een dak blijven zitten kan dit lekkages veroorzaken. Dat komt omdat mos, algen en vuil ervoor zorgen dat uw dakbedekking poreus wordt. Hierdoor kan er water doorlekken in de dakconstructie en zo uw woning binnen sijpelen. De gevolgen hiervan:

 • Water- en vochtschade
 • Aangetaste dakisolatie
 • De levensduur van uw dakbedekking en dakconstructie wordt aangetast waardoor u mogelijk in de toekomst dure kosten zal moeten maken om uw dak te renoveren.

Het team van Yanninck Technics kan, na een reinigingsbeurt van uw dak, het dak ook behandelen met een extra beschermende coating laag (impregneren).

Uw dak impregneren zorgt voor er voor dat uw dak langer schoon blijft
Wanneer u een impregnatie laag op uw dak laat aanbrengen na een schoonmaakbeurt, wordt uw dak ingesopt met een desinfecterend middel. Daarna wordt er een dak coating aangebracht. Hiermee lijkt het dak weer als nieuw. Het dak blijft langer schoon en beschermd tegen vuil en mos.

Het reinigen van uw dakgoot
Het reinigen van een dakgoot moet eigenlijk 2 × per jaar worden gedaan. Wanneer er veel bladeren, takken, vuil en mos in de dakgoot terecht komen kan de afvoer van de dakgoot verstopt raken. Hierdoor volgt overstroming van de dakgoot. Het water kan dan over de gevel lopen waardoor lekkages kunnen ontstaan. Om dit te voorkomen kunt u een beroep doen op het team van Yanninck Technics om de dakgoten te komen schoonmaken. Dit kunnen we ook periodiek voor u regelen. Het schoonmaken van uw dakgoten zal de levensduur van uw dakgoten bovendien verlengen.

Gevelreiniging

Gevel reiniging
Uw gevel kan door externe omstandigheden zoals regen, sneeuw en zonlicht, maar ook van vuil door verkeer worden aangetast. Als uw gevel is aangetast dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze er weer als nieuw komt uit te zien. Goede gevel reiniging zorgt niet alleen voor een mooi aanzicht, maar voorkomt ook dat er schade aan gevelstenen en voegwerk ontstaan. Wij kunnen met een stoomreiniger uw gevel reinigen. Dit gebeurt onder hoge druk met een temperatuur waarmee ook bacteriën worden gedood. We werken uitsluitend met milieuvriendelijke materialen.

Advies of een vrijblijvende offerte aanvragen
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij uw huis of wilt u advies over dak- of reinigingswerkzaamheden neem dan contact op met Yanninck Techniscs. Wij komen bij u thuis en maken na ons bezoek gratis een vrijblijvende offerte op maat voor u. Dat kunnen we doen voor alle werkzaamheden die we hierboven hebben omschreven. Heeft u andere vragen, ook dan kunt u met ons contact opnemen. We zullen u altijd een eerlijk antwoord geven.

Dakreiniging & ontmossen van daken

Dakwerken