Dakreiniging Tremelo
Gevelreiniging Tremelo

Dakreiniger / gevelreiniger in Tremelo gezocht?

Wij bieden u niet alleen een kwalitatieve dakreiniging en gevelreiniging, maar  we beloven u ook dat u steeds op kunt rekenen: stiptheid, netheid en kwaliteit, dat zijn onze peilers waar we veel belang aan hechten! 

Dakreiniging Tremelo – Gevelreiniging Tremelo

Uw dak reinigen en/of gevel  reinigen in Tremelo is een koflje naar onze hand, gaande van een dakreiniging, gevelreiniging, het ontmossen van daken, dakgoten reinigen tot dakcoating aanbrengen!

Wij helpen u met plezier verder met het schoonmaken van uw dak en/of gevel die weer zal blinken als nieuw nadat wij zijn langsgweest!

Leer hieronder meer over onze diensteverleningen inzake dakreiniging en gevelreiniging in Tremelo.


Dakreiniging en daken ontmossen

Yanninck Technics is gespecialiseerd in dakreiniging en ontmossen van daken regio Tremelo. Hierbij zorgen we er niet alleen voor dat uw dak wordt ontdaan van vuiligheid en mos, maar we kunnen gelijk de dakgoten reinigen zodat deze niet verstopt raken door bladen, vuiligheid en mos.

Dak reinigen, waarom is dit belangrijk?
Wanneer vuil, algen en mos te lang op een dak blijven zitten kan dit lekkages veroorzaken. Dat komt omdat mos, algen en vuil ervoor zorgen dat uw dakbedekking poreus wordt. Hierdoor kan er water doorlekken in de dakconstructie en zo uw woning binnen sijpelen. De gevolgen hiervan:

  • Water- en vochtschade
  • Aangetaste dakisolatie
  • De levensduur van uw dakbedekking en dakconstructie wordt aangetast waardoor u mogelijk in de toekomst dure kosten zal moeten maken om uw dak te renoveren.

Het team van Yanninck Technics kan, na een reinigingsbeurt van uw dak, het dak ook behandelen met een extra beschermende coating laag (impregneren / dakcoating aanbrengen). Uw dak impregneren zorgt voor er voor dat uw dak langer schoon blijft.

Wanneer u een impregnatie laag op uw dak laat aanbrengen na een schoonmaakbeurt, wordt uw dak ingesopt met een desinfecterend middel. Daarna wordt er een dak coating aangebracht. Hiermee lijkt het dak weer als nieuw. Het dak blijft langer schoon en beschermd tegen vuil en mos.

Dakgoten reinigen
Het reinigen van een dakgoot moet eigenlijk 2 × per jaar worden gedaan. Wanneer er veel bladeren, takken, vuil en mos in de dakgoot terecht komen kan de afvoer van de dakgoot verstopt raken. Hierdoor volgt overstroming van de dakgoot. Het water kan dan over de gevel lopen waardoor lekkages kunnen ontstaan. Om dit te voorkomen kunt u een beroep doen op het team van Yanninck Technics om de dakgoten te komen schoonmaken. Dit kunnen we ook periodiek voor u regelen. Het schoonmaken van dakgoten zal de levensduur van uw dakgoten bovendien verlengen.

Gevelreiniging Tremelo

Gevel reiniging
Uw gevel kan door externe omstandigheden zoals regen, sneeuw en zonlicht, maar ook van vuil door verkeer worden aangetast. Als uw gevel is aangetast dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze er weer als nieuw komt uit te zien. Goede gevelreiniging zorgt niet alleen voor een mooi aanzicht, maar voorkomt ook dat er schade aan gevelstenen en voegwerk ontstaan. Wij kunnen met een stoomreiniger uw gevel reinigen. Dit gebeurt onder hoge druk met een temperatuur waarmee ook bacteriën worden gedood. We werken uitsluitend met milieuvriendelijke materialen.

Werkwijze

Via een stoomgenerator spuiten we stoom onder hoge druk op de gevel. Het vuil wordt door deze stoomstraal losgemaakt en afgevoerd. Ook bacteriën wordne gedoord door de hoge temperatuur van het water.

Chemische producten & zandstralen

Gevelreining met chemische producten of een gevel zandstralen doen we niet. Wij werken alleen op een duurzame en milieuvriendelijke wijze.

Uw gevel zelf reinigen of laten reinigen?

Bij het reinigen van een gevel moet u zeker weten wat u doet. Als u op een foutieve manier te werk gaat, een verkeerde methode hanteert of verkeerde producten gebruikt (afhankelijk van uw type gevelbekleding) dan zal u schade aan uw gevel toebrengen en dan wordt het vooral een dure grap om dit te herstellen.

Advies of een vrijblijvende offerte aanvragen
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij uw huis in Tremelo of wilt u advies over dak- of reinigingswerkzaamheden neem dan contact op met Yanninck Techniscs.

Wij komen bij u thuis en maken na ons bezoek gratis een vrijblijvende offerte op maat voor u. Dat kunnen we doen voor alle werkzaamheden die we hierboven hebben omschreven. Heeft u andere vragen, ook dan kunt u met ons contact opnemen. We zullen u altijd een eerlijk antwoord geven.

Dakreiniging Tremelo
Dakreiniging Tremelo
Dakreiniging Tremelo
Dakreiniging Tremelo
Dakreiniging Tremelo

Dakreiniger of gevelreiniger gezocht?

Neem vandaag nog contact op voor een gratis prijs offerte!

Dakreiniging Tremelo
Dakreiniging Tremelo

Wie zijn wij?

Het team van Yanninck Technics heeft meerdere jaren ervaring, en staat altijd voor u klaar.

Yanninck Technics is een betrouwbare partner die kwalitatief technisch werkzaamheden uitvoert. Yannick Fallah is oprichter en zelfwerkend zaakvoerder van Yanninck Technics. Iedere opdracht wordt door ons zorgvuldig voorbereid. Wat moeten we maken en hoe gaan we het maken? Dit zijn standaard vragen waar we eerst een antwoord op willen hebben voor we starten met het uitvoeren van de werkzaamheden. We leveren naast standaardwerk ook maatwerk. U heeft, als u Yanninck Technics inschakelt voor de werkzaamheden die u gedaan wilt hebben, te maken met vakmensen die u van dienst zijn en die hun uiterste best doen om die werkzaamheden perfect uit te voeren.

We doen wat we beloven
Als technisch installatiebedrijf staan we dagelijks klaar voor zowel de particuliere als voor de zakelijke klant. Wij zijn professioneel, betrouwbaar en vakkundig en bij ons is een woord een woord. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel en we gaan voor een eerlijke en betrouwbare aanpak. U vindt op onze website een verscheidenheid aan diensten die wij kunnen leveren. Wilt u een speciale klus laten uitvoeren dan kunt u ons hiervoor zowel via de website al telefonisch benaderen. We kunnen altijd een offerte op maat voor u maken.