Airco kopen

Airco kopen Kortenaken

Airco kopen voor uw woning, appartement of gebouw in Kortenaken? Voor uw airco installatie moet u bij Airco installateur Yannick Technics zijn. Of het nu gaat om een airco met buitenunit, of een airco zonder buitenunit, een airco plaatsen is een kolfje naar onze hand.

Denkt u erover na om uw airco ook te gebruiken als verwarming? I.c.m. een warmtepomp? Als HVAC installateur is dat onze specialiteit!

Wat kost dit allemaal? We begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijs. Wij komen vrijblijvend tot bij u in Kortenaken, we bespreken uw wensen en kijken naar de huidige situatie zodat we u een prijsofferte op maat kunnen maken.

Airco onderhoud? Airco herstellen? Ook daar helpen we je achteraf uiteraard graag mee verder!

Airco installateur Kortenaken

Airco instalalteur Yanninck Technics, uw HVAC installateur in Kortenaken voor het installeren en onderhoud van airco installaties.

Airco verwarming

Wilt u graag een airco kopen in Kortenaken? Airconditioning wordt in de meeste gevallen aangeschaft om in warme dagen het huis te koelen. Maar een airconditioning systeem koelt niet alleen, hij kan ook de lucht verwarmen. Bovendien is het verwarmen van een ruimte door een airco, op dit moment, een stuk goedkoper dan het verwarmen van een ruimte met een cv-installatie.

Daarnaast kan meteen ook de lucht ontvochtigd worden. Door een ruimte te ontvochtigen, wordt een klamme, warme omgeving voorkomen. Dat is prettig voor mensen, maar bovendien ook goed voor de apparatuur in die ruimte. Wanneer de lucht in huis te vochtig is ontstaan condensatieproblemen. Door het lang inademen van vochtige lucht worden mensen moe en lusteloos, krijgen last van hoofdpijn en duizelingen. Ook kan er schimmelvorming plaatsvinden. Dit zorgt voor nog meer klachten, vooral aan luchtwegen.

Naast ontvochtigen kan de lucht ook gefilterd worden. De lucht in huis is vaak 2 tot 10 keer van slechtere kwaliteit dan de lucht die u buiten inademt. De binnen lucht zit vol met pollen en virussen die u niet kunt zien, maar die u wel inademt. Nieuwbouwhuizen en huizen die (te) goed geïsoleerd zijn hebben geen natuurlijke ventilatie meer. Via klimaatregeling kan je ventileren en zuiveren, zoals u hierboven heeft kunnen lezen en de vochtigheidsgraad van de lucht in uw woning, kantoor of bedrijf onder controle.

Hierdoor krijg je dus voor een optimale luchtbehandeling waardoor er een aangenaam en gezond klimaat in uw huis, kantoor of bedrijf ontstaat. De nieuwe airconditioningsystemen zijn zeer zuinig in gebruik en passen perfect in elk interieur.

Airco plaatsen Kortenaken

Yanninck Technics verkoopt, levert en plaatst airconditioning systemen in Kortenaken. Wij werken alleen met de allerbeste systemen, die voorzien zijn van de nieuwste technologie. De airco systemen die wij leveren zijn voor iedereen betaalbaar zoals:

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde airco installateur in Kortenaken die voor u een degelijke, maar toch betaalbare installatie voor uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw kan leveren én plaatsen? Dan bent u bij Yanninck Technics aan het juiste adres. U ontvangt van één van onze experts uitleg over verschillende soorten systemen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Aan de hand van uw voorkeur en wensen wordt een op maat gemaakt advies opgesteld voor een installatie die het beste past bij uw situatie. Wij zorgen ervoor dat de airco installatie vlekkeloos verloopt. Wij zorgen bovendien voor een uitstekende garantie.

Airco onderhoud Kortenaken

Bij Yannick Technics kan u ook terecht voor onderhoud en herstellingen in regio Kortenaken. Jaarlijks onderhoud is belangrijk omdat goed onderhoud ervoor zorgt dat:

  • Het energieverbruik laag blijft.
  • Voor een langere levensduur van uw installatie
  • Voor minder storingen
  • Een gegarandeerde veiligheid van uw installatie

Tijdens het jaarlijkse onderhoud wordt het systeem gecontroleerd op lekkages, storingen of defecte onderdelen. We reinigen de filters, verdamper, condensor en alle andere onderdelen worden getest op een juiste en veilige werking. Uiteraard onderhouden wij onze eigen installaties, maar we kunnen ook het onderhoud verrichten aan airco installaties die niet bij ons zijn aangeschaft of niet door ons zijn geplaatst.

Soorten airco systemen

Er zijn verschillende airco systemen te verkrijgen namelijk: Met buiten unit – zonder buiten unit – split systeem – multi split systeem.

Airco met buiten unit
In de meeste gevallen maken deze systemen standaard gebruik van 2 units. Eén binnen en één buiten. De buiten unit wordt aan de buitenkant van uw huis, kantoor of bedrijfspand geplaatst. De unit die we aan de buitenkant van uw pand plaatsen kan een unit zijn die geschikt is voor één binnen unit, maar we kunnen ook een buiten unit plaatsen die geschikt is voor aansluiting op meerdere binnen units. Door het plaatsen van een buiten unit kunnen we compactere binnen units plaatsen. De geluidshinder, die overigens minimaal is, wordt door het plaatsen van een buiten unit ook verplaats naar buiten.

Airco zonder buiten unit
Het kan zijn dat het niet mogelijk is om een buiten unit te plaatsen, of dat u liever geen buiten unit wilt laten plaatsen om een bepaalde reden. Dan kunt u kiezen voor een systeem met alleen een binnen unit. Het nadeel van alleen een binnen unit is wel dat deze apparaten behoorlijke afmetingen hebben en meer lawaai maken dan wanneer er een buiten unit wordt geplaatst. Voor de rest werk deze unit hetzelfde als de systemen met binnen- en buiten unit.

Airco split systeem
Een split systeem is het meest voorkomende systeem in België en Nederland. Een split systeem bestaat uit één binnen- en één buiten unit die met elkaar worden verbonden. In de meeste gevallen zorgt dit systeem voor het koelen van één ruimte. Een split systeem is niet geschikt om meerdere ruimtes te koelen.

Airco Multisplit systeem
Bij een multisplit systeem worden meerdere binnen units aangesloten op één buiten unit. Er kunnen maximaal vijf binnen units worden aangesloten op één buiten unit. Hoe meer binnen units u wilt laten aansluiten hoe zwaarder de unit is, die buiten wordt geplaatst. De zwaarte van de binnen units is afhankelijk van de ruimte die moet worden gekoeld, of verwarmd, want dat kan natuurlijk ook!

Gratis advies, gratis een offerte of een vrijblijvende afspraak
U kunt altijd contact met Yanninck Technics  opnemen als u meer informatie wilt. Ook voor vrijblijvend advies, een gratis vrijblijvende offerte of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden van de verschillende systemen, de kostprijs, het rendement en de terugverdientijd.

Yannick Technics

Wij werken met o.a.

Airco kopen Kortenaken
Airco kopen Kortenaken
Airco kopen Kortenaken
Airco kopen Kortenaken
Airco kopen Kortenaken

Wie zijn wij?

Het team van Yanninck Technics heeft meerdere jaren ervaring, en staat altijd voor u klaar.

Yanninck Technics is een betrouwbare partner die kwalitatief technisch werkzaamheden uitvoert. Yannick Fallah is oprichter en zelfwerkend zaakvoerder van Yanninck Technics. Iedere opdracht wordt door ons zorgvuldig voorbereid. Wat moeten we maken en hoe gaan we het maken? Dit zijn standaard vragen waar we eerst een antwoord op willen hebben voor we starten met het uitvoeren van de werkzaamheden. We leveren naast standaardwerk ook maatwerk. U heeft, als u Yanninck Technics inschakelt voor de werkzaamheden die u gedaan wilt hebben, te maken met vakmensen die u van dienst zijn en die hun uiterste best doen om die werkzaamheden perfect uit te voeren.

We doen wat we beloven
Als technisch installatiebedrijf staan we dagelijks klaar voor zowel de particuliere als voor de zakelijke klant. Wij zijn professioneel, betrouwbaar en vakkundig en bij ons is een woord een woord. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel en we gaan voor een eerlijke en betrouwbare aanpak. U vindt op onze website een verscheidenheid aan diensten die wij kunnen leveren. Wilt u een speciale klus laten uitvoeren dan kunt u ons hiervoor zowel via de website al telefonisch benaderen. We kunnen altijd een offerte op maat voor u maken.